Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder?

Je kunt ook eerst op een profiel inside the je swipelijst tikken om het te openen. Dan zul je waarschijnlijk blij verrast zijn door de- hoeveelheid gegevens perish je op het gemiddelde Myspace Dating profiel kunt bekijken. Dat gaat namelijk niet alleen om wat foto’s durante beknopte informatie, wanted je kunt vrijwel alle gegevens die de guy of vrouw within the kwestie heeft ingevuld bekijken. Bovenaan staat de- hoofdprofielfoto dentro de daaronder de- nam dentro de de leeftijd van de unmarried. Lead daaronder zie je een lijstje staan satisfied gegevens zoals locatie, opleiding, functie, lengte dentro de talen. Swipe je het profiel verder omlaag, dan zie je ook nog de extra foto’s pass away deze persoon aan zijn out-of haar profiel heeft toegevoegd. Tot position kunnen ook vragen perish de guy regarding vrouw eventueel al heeft beantwoord worden getoond. Alles bij elkaar geeft dat dus een heel goed beeld van de- unmarried inside the kwestie.

Get in touch with leggen via iemands profiel

Naast het direct liken inside the de- swipelijst kun je nu ook het profiel liken home op de- knop fulfilled het hartje te tikken. Dat are echter ook mogelijk door het toevoegen van een leuke opmerking bij een foto. Tik op de- foto dentro de voeg bijvoorbeeld een complimentje regarding gewoon een aardige opmerking bottom. Dat is een leuke dentro de spontane manier om het ijs te breken. Heeft de- andere single jouw profiel ook geliket? Dan heb je een matches durante krijg je daar allebei een melding van. Het is nu aan jullie, wie neemt emergency room als eerste get in touch with op?

Magic Break

Een van de- leukste functies van Fb Matchmaking hebben we nog niet eens besproken, namelijk de Wonders Break. Dat is een van de weinige banden tussen het ‘normale’ Facebook durante het Dating gedeelte. Hier kun je namelijk een beperkt aantal van je Myspace-vrienden checken out of ze wellicht een geheime break op je hebben.

Je kunt een beperkt aantal mensen toevoegen en wanneer ze ook op Fb Matchmaking actief zijn krijgen ze de- melding dat iemand ze heeft toegevoegd als Secret Break. Maar help op: perish persoon weet nog niet dat jij dat curved. Pas wanneer je zelf ook doorway hem away from haar als Secret Smash wordt toegevoegd krijgen jullie daar allebei een melding van.

Je kunt op enig moment maximaal 9 Miracle Crushes hebben, maar je journal altijd weer iemand verwijderen om plaats te maken voor de- volgende kandidaat. Toevoegen is eenvoudig. Tik op de- knop satisfied het plusteken en kies out-of je een Instagram volger of Fb vriend wilt toevoegen. Zoek de persoon when you look at the kwestie op durante voeg toe.

Groepen durante evenementen

Wanneer je graag gelijkgestemde american singles wilt leren kennen omdat je het leuk zou vinden als je met hem out of haar een bepaalde hobby, athletics off andere interesse gemeen hebt, dan try dat ook mogelijk. Je vindt deze beide opties online als de- Wonders Crush en de swipelijst fulfilled profielen op het startscherm. Hierbij wordt emergency room gekeken naar de- Twitter groepen waar je deel van uitmaakt dentro de de evenementen waar je je bij hebt toegevoegd. Je krijgt dan single people te zien die ook op Twitter Matchmaking durante into the dezelfde groepen away from evenementen zitten.

Veiligheid dentro de confidentiality

Twitter Matchmaking kwam within the Nederland beschikbaar during the oktober 2020. Dat is actually satisfied enige vertraging 10 opzichte van veel andere landen, want vanwege strenge Europese privacywetgeving moesten er eerst nog een groot aantal formaliteiten in the orde worden gemaakt. Daardoor weet je nu als Nederlandse gebruiker echter zeker dat het came across de confidentiality wel within the orde is actually op de- Fb Relationships application.

Gescheiden van de Facebook application

Het is sowieso goed om te weten dat je day-activiteiten altijd alleen binnen het Relationships gedeelte getoond zullen worden en dus nooit op je gewone Myspace profiel. Ook word je niet gekoppeld aan je vrienden (out of de vrienden van je directe Myspace vrienden). Je bepaalt ook helemaal zelf met wie je wilt matchen dentro de wie jou dus een berichtje kunnen sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *